Om idrætslinjen

Er du en seriøs, målrettet og læringsparat fodboldspiller, som gerne vil afprøve og udvikle dine færdigheder i et trygt og udviklingsorienteret miljø?

I så fald er vi syv dygtige DBU uddannede fodboldlærere, som har de helt rette forudsætninger for at støtte din videre udvikling som fodboldspiller og menneske.

VIDEN, REFLEKSION OG TRÆNING
På fodboldlinjen er der fuldt fokus på alle de aspekter, det kræver for at udvikle sig til en god og alsidig fodboldspiller og et godt menneske. Ved at skabe tydelig sammenhæng mellem teori, praksis og evaluering er det et klart mål for os, at du styrker dine tekniske, fysiske, mentale og taktiske færdigheder gennem en bevidst og reflekteret tilgang til både individuelle og holdrelaterede læreprocesser. 

I praksis betyder det, at vi vil udfordre dit hoved mindst lige så meget som dine ben, og at du vil få stor indflydelse på den daglige undervisning. Vi mener, at en talentfuld fodboldspiller er et selvbevidst og reflekteret menneske, der evner at forstå og tage ansvar for egen udvikling.

MÅLMANDTRÆNING
For vores målmænd vil der være målmandsrelateret træning, som styrker det mentale, taktiske og tekniske niveau.

Det siger fodboldeleverne

Det at gå på fodboldlinjen på GIE er virkelig fedt. Det er meget sjovt og lærerrigt hvor der også er plads til alle. Vi træner fodbold 4 gange om ugen, hvor vi har forskellige træningspas og fokusområder. Alle er klar til hver træning og jeg føler vi lærer noget nyt hver gang.

Jeg er super glad for jeg valgte fodboldlinjen og jeg kan kun anbefale den.

Hjalte Lund Christoffersen

Fodboldlinjen på GIE, er en oplevelse i sig selv. Man finder ikke et stærkere sammenhold. Alle snakker godt med hinanden, og alle træninger er altid med højt humør og seriøsitet. Det bærer dog også præg af niveauet på GIE. Niveauet er højt, hvilket kun er med til at gøre træningerne sjovere og mere kamprelaterede.

Martin Emil Hede Nielsen

For mit vedkommende har det at være en del af GIE´s fodboldlinje været helt igennem fantastisk lige fra første træning af. Det er super fedt at vi alle kommer fra vidt forskellige steder i landet, og på den måde får vi skabt et meget stærkt sammenhold.

Amalie Levin Blåsvær

I starten var jeg bange for, at jeg ikke ville kunne holde til at træne hver eneste dag, men efterhånden, blev det bare en del af ens hverdag, og nu er det mit højdepunkt på hele dagen. Pige Fodboldlinjen er virkelig blevet ens safezone og det har virkelig givet mig fodbold lysten tilbage.

Mathilde Ploug Holm