Om idrætslinjen

Når du vælger badminton, får du alle muligheder for at udvikle dit spil, blandt andet ved selv at vælge fokusområder for din træning.

Taktik, udholdenhed, boldøje, slagteknik, evnen til at kunne se forud – og ikke mindst et godt benarbejde. Det er gode forudsætninger for at få succes på din side af nettet. Dit niveau er ikke afgørende – det væsentlige er, at du har lysten til at arbejde med at blive bedre. Og at du møder op veloplagt og motiveret til hver træning. Sideløbende med den tekniske træning kommer du i rigtig god form gennem løb og styrketræning – inde og ude.

Du kan forvente at have badminton  4-5 gange om ugen.

Det siger badmintoneleverne

Det er super fedt at være elev på badmintonlinjen. Der er en god energi, og man får et godt sammenhold samt nye venskaber. Vi har to dygtige trænere, som hjælper os til at blive bedre. Personligt kan jeg allerede efter en måned mærke at jeg er kommet i bedre form, og jeg kan både se og mærke forbedringer ift. mine slag og bevægelser.
Alt i alt er det en fantastisk linje, der står klar med åbne arme, både til dem der spiller på højt plan, og dem der aldrig har spillet før.

Nanna Stendorff Hansen

Jeg synes personligt, at det er super fedt at være på badmintonlinjen. På badmintonlinjen får man hurtigt et godt fællesskab og mange nye venskaber. Trænerne er også helt vildt gode. De er sjove, meget hjælpsomme og meget engageret. Man bliver hurtigt meget bedre, da trænerne bl.a. er gode til at forklare og hjælpe en i tekniske- og taktiske øvelser. I den fysiske træning er vi tit ude at løbe eller i spinningslokalet. Så man kommer i hvert fald i god form.
Alt i alt er det bare mega hyggeligt. Alle er mega søde og bidrager til en god stemning.

Oskar Bangshåb